Маленька пекарня - мережа пекарень із власним виробництвом
"МАЛЕНЬКА ПЕКАРНЯ" - це мережа невеликих пекарень з повним циклом виробництва, де безпосередньо на місці, в присутності відвідувачів мішають та випікають якісну та справжньо смачну випічку. Будь-який клієнт зможе переконатися власними очима в якості та свіжості випічки завдяки обладнанню в пекарні відкритого типу!
Така ексклюзивна пропозиція створить особливу атмосферу в вашій пекарні, привабить відвідувачів, які бажають спостерігати за процесом приготування та випічки виробів і насолодитися божественним ароматом та смаком щойно випеченої продукції.
Особливості ведення бізнесу:
Чому саме пекарня? Перспективний бізнес. В Україні та країнах СНД це новий тренд, який швидко розвивається. Міні-пекарні успішно витісняють з ринку великі хлібозаводи та фабрики.
Високий щоденний попит. Хлібобулочні вироби щоденно споживають 90% населення країни незалежно від статі або вікової категорії.
Широка цільова аудиторія. Це жінки та чоловіки віком від 16 до 70 років, діти від 3 до 15 років.
Власне виробництво. Станьте самі собі виробником - виробляйте та реалізовуйте без посередників і напівфабрикатів!
Переваги власного виробництва:
- Відсутність посередників, особистий контроль якості.
- Свіжий та якісний продукт ручної роботи без хімічних добавок і заморожування.
- Низька собівартість продукту - 30%.
- Висока торговельна націнка від 200% до 400%.
Особливості франшизи:
- Прибуткова модель, якої немає рівних в Україні, можливість отримувати прибуток вже з першого дня роботи.
- Успішний формат.
- Власне виробництво.
- Стабільний і високий попит з боку покупців.
- Велика цільова аудиторія: жінки і чоловіки віком від 16 до 70 років і діти віком від 3 до 15 років.
- Рентабельність інвестицій понад 20%.
- Високомаржинальний бізнес з мінімальними капіталовкладеннями.
Компанія пропонує кілька форматів франшизи:
→ Формат "STANDART"
- Площа приміщення: 35-70 м2.
- Початковий внесок: $4 000.
- Інвестиції для відкриття: $21 000.
- Рояльти: 3%.
- Електропостачання 3 фази: 18 кВт.
→ Формат "STANDART+PIZZA"
- Площа приміщення: 50-100 м2.
- Початковий внесок: $4 500.
- Інвестиції для відкриття: $23 500.
- Рояльти: 3%.
- Електропостачання 3 фази: 23 кВт.
Що включено в приєднавшийся внесок (початковий внесок):
- Ексклюзивне право використання нашого товарного знаку.
- Пошагові інструкції та консультації щодо відкриття.
- Допомога при виборі приміщення і підборі персоналу.
- Навчання технологіям управління та контролю бізнесу.
- Професійна підготовка працівників у нашому цеху або з виїздом до вас.
- Визначення планувальних рішень для приміщення.
- Професійне обладнання на вигідних умовах від постачальників.
- Програмне забезпечення.
- Розробка асортименту та цінової політики.
- Відточена система постачальників.
- Технологічні карти та рецептури компанії.
- Команда для запуску проекта.
- Посадові інструкції працівників.
- Повне керівництво та інструкції щодо щоденної роботи.
- Підтримка франчайзі 24/7.
- Особистий менеджер.
- Маркетингова підтримка та реклама.
- Продвиження в соціальних мережах та доступ до сайту.
Вимоги до приміщення:
- Відкриття в місті з населенням від 10 000 осіб.
- Центральний майдан міста.
- На оживленій вулиці або навіть на ринку.
- На першому поверсі житлового будинку або в окремому приміщенні.
- Площа приміщення від 35 або 50 м2, в залежності від формату.
- Потужність електромережі від 18 або 23 кВт, в залежності від формату.
- Наявність хорошої транспортної розв'язки.
- Наявність водопостачання та каналізації.
- Можливість розміщення рекламної вивіски.

Финансовые условия
Что входит в паушальный взнос?
- Персональний менеджер
- Пускова команда
- Методики/лицензии
- Поставщики
- Логистика
- Технологические карты
- Маркетинг
- Брендбук
- Техническое открытие
- Обучение персонала
- Торговая марка
- Договор франчайзинга
- Финансовая модель
- Франчайзинговый пакет
Комментарии