I Love Kebab — національна мережа закладів швидкого харчування NL

г. Киев, Малый
1814
23 октября 2023
ID 2710
Стоимость, $ 12 619 $
Стоимость 530 000 грн
Срок 10 месяцев
Прибыль 50 000 грн/мес

Будь там, де смачно!

Формати закладів

Отож, доступні такі Формати закалдів:

формат S – площа закладу від 20 до 40 м2.

Термін окупності: від 10 місяців,

мінімальна необхідна кількість працівників: 4.

Сума інвестицій складе від 30 000$

формат M – площа закладу від 40 до 80 м2.

Термін окупності: від 12 місяців.

Необхідна кількість працівників: 4

Сума інвестицій складе від 35 000 тис$

формат L – площа закладу від 80 до 120 м2.

Термін окупності: від 15 міс

Необхідна кількість працівників: 4-6

Сума інвестицій складе від 40 000 тис$

Фудтрак

Також, є формат Фудтрак – новий, сучасний та дуже зручний вид франшизи від I love kebab!

Орієнтовна вартість відкриття вагончика разом з обладнанням від 30 000 $.

Однією з основних переваг є те, що фудтрак є мобільний, тобто можна переїжджати з локації на локацію, а також брати участь у різних фестивалях.

Вартість франшизи

Після того, як Ви визначились з тим форматом, який підходить саме Вам, ми пропонуємо два варіанти вартості франшизи:

1. в містах з кількістю населення до 100 тис. осіб – 4 000 $ паушальний внесок , роялті 2%, 0,5% маркетинговий збір

2. в містах з кількістю населення від 100 тис. осіб – 6 000 $ паушальний внесок, роялті 2%, 0,5 % маркетинговий збір

Про компанию

Національна мережа I love Kebab працює на ринку України вже більше семи роківта налічує понад 85 закладів по усій Україні.

Перший заклад було відкрито у Львові у 2017 році. Наш стрімкий розвиток припав на час світових змін, – ковід, війна. За останні два роки ми відкрили понад 30 закладів по всій Україні. І далі ми продовжуємо рости та успішно розвиватись та запрошуємо тебе стати партнером у цьому бізнесі.

 

Отож, що Ви отримаєте придбавши франшизу I love Kebab:

– Готову вибудувану система запуску бізнесу під ключ.

– Прибуткову бізнес модель з прорахунками та чітко сформованим планом отримання прибутку.

– У вас буде персональний менеджер, який допомагає та веде на кожну етапі – від пошуку локації до відкриття та запуску закладу.

– Ви отримаєте чіткі та зрозумілі бюджети та прописану суму необхідних інвестицій.

– І як результат швидку окупність бізнесу від 6 до 16 місяців. Ще однією з наших вагомих переваг є налагоджене виробництво та швидке постачання усієї необхідної продукції для кожного закладу. Тому , ви завжди отримуєте якісні та свіжі продукти.

– У нас діє власна система підбору та навчання персоналу. Кваліфіковані кадри дозволять вам ще швидше вийти на бажаний дохід.

 

Додатково Ви отримуєте маркетингову підтримку: вже сформований бренд та впізнаваність, фірмовий стиль та дизайн, необхідні консультації та рекламну підтримку закладу, забезпечення необхідною поліграфією та брендованими матеріалами, моніторинг та опрацювання відгуків клієнтів, власне мережеве радіо “I love kebab radio”.

#

Финансовые условия

Паушальный взнос:
4000 - 6000 долл
Роялти:
2%

Что входит в паушальный взнос?

  • Оренда приміщення
  • Ремонт приміщення
  • Обладнання для кухні
  • Маркетинг перед відкриттям
Презентация франшизы
Скачать
#

Адреса франшизы на карте

Львів
Дата открытия: 01 сентября 2017
Адрес:
вул.Героїв УПА 73В
Телефон:
+38 063-063-70-00
Время работы:
0:00-17:00

Видео объекта

Комментарии

#

Другие франшизы Общественное питание - Фаст-фуды

Полезные статьи

Смотреть все
Важная новость
Кризис коммерческой недвижимости или почему магазины и офисы закрываются?
# 17.03.25
# 44
Рынок коммерческой недвижимости переживает масштабные изменения: арендные ставки падают, офисы пустеют, а ритейл переходит в онлайн. Узнайте, почему бизнес отказывается от аренды и что ждёт рынок даль
Читать полностью
Аренда офиса глазами бухгалтера
# 31.03.22
# 802
Итак – аренда офиса: какие расходы? Как учитывается в бухучете арендаторов? Как не ошибиться и не навлечь на себя гнев акционеров или налоговой?
Читать полностью
Отопление и вентиляция складов
# 03.04.22
# 967
Чаще всего используется радиаторное или водяное отопление, предусмотренное вдоль стен. Это позволяет поддерживать нужную температуру.
Читать полностью
Спецпредложения